NONSTOP vývoz zosnulých:
Referencie

Referencie

Pani Želmíra M.
11. 3. 2024
5.0 z 5 hviezdičiek
S veľkým potešením a vďakou som si prečítala správu o osadení zábrany na rohu nášho hrobového miesta v Rači. Vyriešili ste to veľmi dobre, odborne, profesionálne, ďakujem aj majstrom, ktorí zábranu vyrobili. Verím, že takáto zábrana pomôže a roh hrobu nebude poškodzovaný.
PM
Pán Marian G.
15. 1. 2024
5.0 z 5 hviezdičiek
Vážený pán riaditeľ, dovoľte mi, aby som Vám i Vášmu kolektívu pracovníkov v mene našej rodiny vyjadril poďakovanie za organizačné, administratívne, materiálno-technické a dopravné zabezpečenie pohrebu zosnulej matky mojej manželky p. Valérie J., s ktorou sme sa naposledy rozlúčili vo štvrtok 11. januára 2024 v dome smútku na Martinskom cintoríne. Menovite chceme našu vďaku tlmočiť hlavnému ceremoniárovi pánovi Mgr.art. Marcelovi Kurákovi za vysoko profesionálny a ľudsky ústretový výkon jeho funkcie i nad rámec jeho pracovného času, taktiež jeho spolupracovníkom z obradného tímu, osobitne p. Vladimírovi Kubovi, ďalej kolektívu viazarne za mimoriadne kvalitnú prípravu kvetinových darov, pracovníčke pohrebnej služby p. Lucii Šarvaicovej za perfektné administratívne zabezpečenie pohrebu, a v neposlednom rade aj pracovníkom dopravno-mechanizačného strediska, ktorí zabezpečovali prevoz zosnulej z penziónu v Bernolákove, osobitne p. Petrovi Orgoňovi. Naša vďaka patrí, pochopiteľne, aj všetkým ďalším spolupôsobiacim pracovníkom organizácie MARIANUM – Pohrebníctvo mesta Bratislavy, najmä vykonávajúcim thanatopraktickú prípravu zosnulej na obrad. Neustále sledujem významné zmeny k lepšiemu vo Vami vedenej organizácii od Vášho nástupu do funkcie a sústavne opakujem každému, kto prejaví záujem, že ste boli tou správnou voľbou pre jej budúci rozvoj v prospech širokej bratislavskej verejnosti. Záverom Vám prajem pevné zdravie a ešte množstvo úspechov vo Vašej neľahkej manažérskej práci pri zveľaďovaní mestského pohrebníctva.
PM
Pán Michal D.
9. 1. 2024
5.0 z 5 hviezdičiek
Srdečná vďaka pri vybavovaní pohrebu nášho zosnulého a veľká ochota, profesionálny prístup pani J. Mlynekovej a vďaka pri obrade patrí p. Marcelovi Kurákovi. Vrelo odporúčam...
PV
Pani Viera G.
8. 1. 2024
5.0 z 5 hviezdičiek
Rada by som sa poďakovala spoločnosti Marianum za zabezpečenie dôstojnej rozlúčky s našou zosnulou , najmä vybavovateľke p. Šebákovej. Oceňujeme jej citlivý, trpezlivý a profesionálny prístup. Informovala nás o detailoch, aby príprava pohrebu a samotný obrad nekomplikovali problémy. Vnímali sme, že robila pre nás maximum popri vysokom pracovnom nasadení. Vážime si to a prajeme zamestnancom Vašej spoločnosti všetko dobré.
PK
Pani Katharina K.
18. 12. 2023
5.0 z 5 hviezdičiek
Chcela by som poďakovať vášmu tímu na pobočke Marianum centrála. Váš personál bol veľmi profesionálny a ústretový. Keď v novembri zomrela moja babička Júlia K., boli nám veľkou oporou.
pE
pani Eva B.
13. 11. 2023
5.0 z 5 hviezdičiek
Chcela by som sa poďakovať pracovníčkam vašej pohrebnej služby, p. Barbore Říhovej a p. Viere Dobrovodskej za veľmi milý a ľudský prístup pri vybavovaní pohrebu našej maminy. Ďakujem Eva Blechova
PV
Pani Veronika B.
7. 11. 2023
5.0 z 5 hviezdičiek
Nedávno v našom živote nastala tragédia, ktorá nám vzala takmer všetky životné sily. Môj manžel a otec našich detí, ktorý nás opustil, zomrel v zahraničí. Situácia bola hraničná, s množstvom komplikácii, bolo potrebné zabezpečiť prevoz manžela. Termíny a podmienky sa menili, bola potrebná rýchla a profesionálna pomoc a komunikácia. Vaša pracovníčka, pani Danka Šebáková prejavila vysokú profesionalitu, ochotu, trpezlivosť a súcit. Pomohla nám vo všetkom, čo bolo možné. Komunikovala s konzulom, ambasádou, menila podklady podľa požiadaviek nemeckej pohrebnej služby. Na každý môj telefonát reagovala s pokojom a ľudskosťou. Pohreb zabezpečila na vysokej úrovni, chápala moju finančnú situáciu a hľadala pre mňa najlepšiu a zároveň dôstojnú možnosť poslednej rozlúčky. Každé jej slovo bolo zrozumiteľné, poskytla nám i písomné pomôcky a postup. Pani Danka Šebáková bola pre mňa skutočne oporným bodom a pomocou. Verím, že i pre Vás je pani Danka Šebáková cenná. Ďakujem za dôstojný obrad a poslednú rozlúčku s mojim manželom.
PJ
Pán Jaroslav P.
3. 11. 2023
5.0 z 5 hviezdičiek
Život nám prináša pekné aj menej pekné veci. Nedávno mi zomrel otec. Bol som zaskočený a tak trocha bezmocný. Nemal som žiadne skúsenosti s vybavovaním pohrebu a preto som sa obrátil na Vašu spoločnosť nakoľko oproti konkurencii ste mali transparentnú stránku, kde boli zverejnené ceny a celkovo štruktúra Vašej stránky bola prehľadná a zrozumiteľná. Napriek čiastočnej predstave som prišiel do Vašej kancelárie s rozhádzanými myšlienkami súvisiacimi s úmrtím otca. Na mieste v Lamači začala so mnou komunikovať vybavovateľka pani Danka Šebáková. Napriek okolnostiam som po veľmi dlhej dobe zažil, čo to znamená komunikovať s profesionálom, pani Šebáková zvládla situáciu s nadhľadom a profesionalitou s akou som sa už dlho nestretol. S pochopením a trpezlivo so mnou prebrala možnosti, taktiež bola nápomocná keď som váhal, proste podpora, ktorá vyústila do pohrebu ktorý bol na úrovni a aj cenovo prijateľný. Všetci zúčastnení vyslovili pochvalu nad organizáciou a priebehom pohrebu. To by sa samozrejme nezaobišlo bez výraznej účasti obradníčky Veroniky Miškovej, ktorá celý pohrebný obrad zvládla s gráciou a pokorou, proste fantasticky. O tieto pozitívne skúsenosti som sa už podelil so svojimi kolegami, priateľmi a známymi a ešte určite podelím s ďalšími ľuďmi a určite spoločnosť MARIANUM budem odporúčať ďalej. Znova sa chcem poďakovať pani Danke Šebákovej a pani Veronike Miškovej za skvele odvedenú prácu.
SM
Sestry Milena B. a Alena Č.
15. 8. 2023
5.0 z 5 hviezdičiek
Chceme sa veľmi pekne poďakovať za zabezpečenie pohrebov našich rodičov, ktorí zomreli v máji a v júli. Boli sme so sestrou spočiatku bezradné, ale po príchode do Vašej kancelárie na Šafárikovom námestí z nás všetok stres a obavy opadol. Venovali sa nám Vaše skvelé zamestnankyne, ktoré sú nielen profesionálky vo svojej práci, ale aj veľmi empatické ženy. Následne aj v krematóriu prebehlo všetko k našej úplnej spokojnosti. Ešte raz srdečná vďaka.
PA
Pán Andrej K. s rodinou
8. 8. 2023
5.0 z 5 hviezdičiek
Chcel by som sa Vám v mene celej rodiny poďakovať za skvelú organizáciu pohrebu nášho otca a manžela. Sme veľmi radi, že ste nám vyšli vo všetkom v ústrety, a že sme sa s ním mohli rozlúčiť so sprievodom motorkárov, ktorí mu boli veľmi blízki. Chceme sa poďakovať aj Vašim kolegom v Marianum za skvelo odvedenú prácu, za pomoc pri výbere miesta posledného odpočinku a za hladký priebeh príprav a samotného pohrebu.